Next Talent Hub

Odkrij svoj talent skupaj z nami

Izkoristi to edinstveno priložnost in se prijavi na brezplačno 3-dnevno delavnico. Število mest je omejeno!

21. – 23. september 2022
Nova Gorica

Zakaj Next Talent Hub

Brezplačna delavnica je namenjena vsem študentom, ki želijo odkrivati nova znanja in tehnologije skupaj z izbranimi visokotehnološkimi podjetji, ki premorejo veliko izkušenj in znanja na področju IoT.

Misliš, da si popoln kandidat?

Prijavi se še danes ter osvoji 1.500 € in zgrabi priložnost sodelovati s strokovnjaki na področju visokih tehnologij in poslovne informatike.

Prijavi se

Prijave so zaključene!

20 20
20 20

Se vidimo na delavnici.

Talenti

Kaj so povedali pretekli talenti

Andraž Filej

“2 tedna nepozabnega dela, čeprav sem prvih nekaj dni našemu project managerju neprestano pošiljal nove, “izboljšane” verzije excel dokumenta. Veliko popite vode in ogromno ur preživetih za lego kockami.”

Julija Černe

“Res sem hvaležna, da sem lahko bila del tega projekta. Bila je res odlična priložnost za mlade, da se naučimo kaj novega, po drugi strani pa pokažemo kaj zmoremo. Delavnica je bila moderna in dobro zasnovana in upam, da bo se kdo sledil zgledu, ki ga je postavil BS.”

Bartolomej Kozorog

“Prek delavnice NTH sem imel prvič priložnost izkusit skupinsko delo pri razvoju tehnološkega projekta v praksi. Preko pomoči izkušenih mentorjev in predavateljev sem prejel aplikativna znanja in izkušnje iz področja računalništva in podjetništva, ki mi bojo v dodatno pomoč na nadaljnji karierni poti.”

Jakob Drusany

“Delavnica NTH mi je dala priložnost, da spoznam, kako poteka skupinsko delo v razvoju ter vidim, kako lahko zgleda moj bodoči poklic. Poleg vsega pridobljenega znanja, je bilo zelo zabavno.”

Aljaž Krpan

“V desetih dneh smo iz nič izdelali končni izdelek, primeren za prodajo, kar se mi zdi precej neverjetno. Delavnice se mi zdijo odlična popotnica za naprej za vsakogar, tako zaradi delavnih izkušenj, kot zaradi poznanstev, pridobljenih na delavnicah.”

Miha Pahor

“Dva tedna osredotočenega dela, kjer so prišle neposredno do izraza veščine vodenja, sodelovanja in praktične uporabe tehničnega znanja, sta bila zame oči odpirajoča izkušnja. Spoznal sem, da ti talent pomaga začeti, za učinkovit proces ter uspešen zaključek pa je potrebno zavzeto delo.”

We want You!

Imaš znanje iz programiranja, spletnih in mobilnih tehnologij ali pa mogoče uživaš v raziskovalnem delu na področju pospeševanja delcev, letalske in vesoljske tehnologije ali pa vsega v povezavi s tehnologijo pametnih mest? Prijavi se na to edinstveno delavnico še danes, saj je število mest omejeno.

Do you accept the challenge?

Skupaj z ekipo izbranih talentov in pomočjo izkušenih mentorjev boš moral/-a pridobiti in obdelati podatke, ki jih producira pospeševalnik delcev z ljubkovalnim imenom Speedy Gonzales.

Pridobljene podatke bo treba prikazati na inovativen in zanimiv način v aplikaciji na spletu ali v mobilni aplikaciji, ki bo prilagojena naročniku z imenom Gordon.

Poteguj se za 1.500 EUR denarne nagrade!

Prijavi se

Mentorji

Izkušnje in znanje najboljših z IT-področja

Mentorstvo ni pomembno samo zaradi znanj in izkušenj, ki jih kandidati prejmejo, ampak predvsem zaradi socializacije v profesionalnem delovnem okolju, ki olajša sprejem v novo delovno okolje.

Erik Simonič

Developer

»V svetu informacijske tehnologije sem že 20 let in vedno znova dobivam potrditve, da je ključ do uspeha deljenje znanja. To je edini način, da nadgradimo svoje znanje in delujemo kot ekipa zares homogeno. Mladim talentom bom z veseljem delil koristne napotke in znanje, ki sem ga pridobil v svoji dosedanji karieri.«

Dean Podgornik

Developer

“Medtem ko bodo mladi spoznavali in osvajali IT industrijo, jim bom sam s programerskimi nasveti in triki, tudi tistimi najbolj “nerdy”, pomagal pri tem, da bo njihovo delo potekalo čim bolj gladko. Vem da je dober mentor zlata vreden, zato bom tudi sam dal svoj maksimum, da udeleženci od mene prejmejo največ.”

Luka Bogataj

Inženir

»Ukvarjam se z razvojem elektronike v podjetju, kjer vsak projekt prinaša nove izzive. Posledično se pridobivanje znanj nikoli ne konča, pomemben del tega pa je tudi proces učenja. Ker so problemi, s katerimi se srečujem kot razvojnik, kompleksni, to neizogibno zahteva tudi timsko delo.«

Aleš Vigali

Inženir

“Zaposlen sem kot testni inženir v podjetju Instrumentation Technologies, kjer se vsak dan srečujem z napravami za zajem hitrih signalov, ki jih uporabljajo predvsem na pospeševalnikih delcev po vsem svetu. Pri tem mi pomaga znanje, pridobljeno med študijem fizike osnovnih delcev in jedra na Fakulteti za Matematiko in Fiziko UL. Zavedam se pomena prenosa znanja na mlajše generacije in se bom potrudil, da ga predam naprej tudi jaz.”

FAQ

Relax and enjoy the moment

Na delavnici boš imel na voljo merilec pozicije žarka v pospeševalniku delcev (Libera Spark ERXR), RF signalni generator in model žarkovne cevi pospeševalnika delcev s senzorji. Priporočamo ti, da si prineseš svoj računalnik, saj boš tako bolj učinkovit. Če te možnosti nimaš, ti bomo računalnik priskrbeli mi.

Za spanje bo poskrbljeno v bližnji okolici Nove Gorice. Stroške nočitve za udeležence, ki nimajo stalnega prebivališča v Novi Gorici ali okolici, bosta krili podjetji Business Solutions in Instrumentations Technologies.

Prvi korak je prijava na spletni strani s pravilno izpolnitvijo prijavnega obrazca. Naši mentorji bodo prijave pregledali in ti sporočili, ali si bil uspešen pri izboru v ožjo skupino talentov, ki se bodo lahko udeležili delavnice Next Talent Hub.

V tem primeru se ravno tako individualno prijavite prek spletnega obrazca. Naknadno nam sporočite na info@b-s.si ali na info@i-tech.si, kateri posamezniki bi želeli biti skupaj v isti skupini. Potrebujemo poimenski seznam ekipe z imeni in priimki.

Delavnica bo potekala v prostorih podjetij Business Solutions in Instrumentation Technologies v Solkanu; tako boste lahko začutili tudi utrip obeh podjetij.

Visokotehnološko podjetje razvija visoko zmogljive in strankam prilagojene inštrumente za zajem in obdelavo hitrih signalov ter nudi podporo od inovativne ideje, prek prototipa do proizvodnje certificiranega izdelka. Ekipa strokovnjakov razvija merilne inštrumente za terapijo proti rakavim obolenjem, inštrumente za vesoljsko industrijo, elektroniko za EV avtomobilsko industrijo, merilne enote v industriji zelenih virov pridobivanja energije ter mnogo drugih. Na trgu pospeševalnikov delcev je podjetje Instrumentation Technologies vodilni svetovni ponudnik krmilne in merilne inštrumentacije. Ekipa sodeluje z visokotehnološkimi podjetji in pomembnimi inštituti, kot so NASA, FAIR, CERN, univerzi v Berkeleyju in Stanfordu in še veliko drugih.

www.i-tech.si

Business Solutions je visokotehnološko podjetje, ki spodbuja razvoj in inovativno razmišljanje mladih na področju informacijskih tehnologij. V več kot 20 letih delovanja so izvedli več kot 500 unikatnih implementacij poslovno-informacijskih rešitev. Bogato in široko znanje pa nista njihova ključna odlika, bolj kot to jih odlikuje posluh za želje in potrebe strank ter sposobnost, da slednje pretvorijo v praktične in učinkovite rešitve. Pohvalijo se lahko z naročniki in strankami, kot so Krka, Dana, Elektro Gorenjska, MDM, AMZS, ComTrade, Adriaplin, Gostol in drugi.

www.b-s.si